Sikkerhet og personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Jeg forstår", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Hvis du finner et skadet dyr - Hva gjør jeg hvis jeg finner et dyr som trenger hjelp?

Katt

Tar du hånd om en forvillet katt er det smart å ta den med til veterinær eller politi for å sjekke om katten er chippet. Disse kan lese av info i chippen og ta kontakt med kattens eier.

Dessverre er ikke alle katter chippet, så da er aviser, oppslag på butikker og på Facebook gode alternativer. Vi i DBNB legger ut katter som er funnet og savnet på vår hjemmeside. Har du ikke har Facebook kan vi legge ut bildet for deg på vår nettside. På www.dyrebar.no kan du legge inn katter du har funnet, eller lete etter katter du savner.

Døde eller skadede katter meldes inn til Mattilsynet.

 

Hund

Løse hunder kan tas hånd om av politiet. Disse nås på tlf 02800. Døde eller skadede hunder meldes inn til Mattilsynet.

 

Ville dyr

Viltnemnda har med ville dyr å gjøre, disse nås på tlf. 901 23 203 eller 976 36 290. Alt vilt er i bunn og grunn fredet, og funn av døde dyr skal meldes inn til Viltnemnda. Får du ikke svar fra disse, eller ikke har telefonnummer i nærheten, kan du ringe politiet på nummer 02800.

Angående melding til Mattilsynet:

Vet du om dyr som ikke har det bra? Eller vet du om syke og skadde dyr? Da meldes saken inn til Mattilsynet. Her kan du lese om varsling på Mattilsynets hjemmeside. Og her finner du link til Mattilsynets skjematjeneste. Du kan melde inn saker som annonym varsler. Du kan også legge til bildebeviser.

Mattilsynet tar kontakt med den/de varslingen gjelder. Det kan også være at de trenger mer informasjon fra deg som varsler. Da tar de kontakt med deg. Alle saker som blir meldt inn til Mattilsynet blir fulgt opp.

Har du en sak som ikke kan vente til neste arbeidsdag kan du ringe Mattilsynets vakttelefon 06040.

Wholesale Jerseys Paypal NFL Jerseys 2014 Wholesale Jerseys Paypal Wholesale Jerseys Paypal Cheap Jerseys Paypal Wholesale Jerseys From China Wholesale Jerseys China NHL Jerseys Cheap MLB Jerseys Cheap MLB Jerseys China Michael Kors Factory Online NBA Jerseys Wholesale Official NFL Jerseys Online Hockey Jerseys