Sikkerhet og personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Jeg forstår", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Kontakt oss

Vi gjør oppmerksom på at e-post, telefon og Facebook betjenes av ulike frivillige, på hobbybasis. Vi har ikke kontor eller kontortid.

Svartid på e-post er beregnet til inntil 5 virkedager.

—–

Ønsker du å adoptere et dyr fra oss kan du sende mail med svar på disse spørsmålene:
Hvor mange bor i husstanden, barn og voksne?
Er du sikker på at ev allergier er avdekker på forhånd?
Har du dyr fra før, og hvilke?
Hvor bor du, og har du vurdert nærmiljøet i forhold til inne- eller utekatt?
Har du satt deg inn i behov og lovkrav til den arten du ønsket å adoptere? For eksempel at katter skal ha daglig tilsyn når du drar på ferie.

Grunnen til at vi ber om denne informasjonen er at vi jobber etter prinsippet om «rett katt i rett hjem». Ingen katter er like, og det er ikke gitt at vi akkurat nå har inne en katt som passer i ditt hjem. Mange av våre dyr er tidligere neglisjerte eller vanskjøtte dyr med sin egen bagasje.

Send e-post, så får du høre fra oss.

—–

Vakttelefonen er ment for nødhenvendelser ang kjæledyr som har akutt behov for hjelp. Vi har derimot begrensede rettigheter om dyret har en kjent eier. Da må bekymringen meldes til Mattilsynet. Meld gjerne til oss også, men vi har ingen rett til å ta dyret fra eier.

Ved akutt skade tar du dyret til veterinær, eller ringer oss.

Vi besvarer også henvendelser på Facebook, men i de fleste tilfellene er mail det beste alternativet.

—–

Vår e-postadresse er: dyrebeskyttelsen.norge.bodo@gmail.com

Telefon: 400 91 129

Postadresse: Terminalveien 2, 8006 Bodø

Vår Facebook-side

Vår side for savnet/funnet på Facebook

Send oss en beskjed

  • Navn (*)

  • E-post (*)

  • Telefon

  • Beskjed (*)

Wholesale Jerseys Paypal NFL Jerseys 2014 Wholesale Jerseys Paypal Wholesale Jerseys Paypal Cheap Jerseys Paypal Wholesale Jerseys From China Wholesale Jerseys China NHL Jerseys Cheap MLB Jerseys Cheap MLB Jerseys China Michael Kors Factory Online NBA Jerseys Wholesale Official NFL Jerseys Online Hockey Jerseys