Sikkerhet og personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Jeg forstår", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Dyr til adopsjon - Adopter en ny venn

Hei!

Takk for at du ønsker å adoptere dyr fra oss. En sjelden gang får vi inn hund eller andre smådyr, men for det meste er det katter du finner hos oss. Felles for alle kattene våre er at de er veldig ulike. Mange er født ute under dårlige forhold, noen er forlatt av sin tidligere eier. Du har kanskje sett en spesiell katt på våre nettsider du mener du kan gi et perfekt hjem. Men for å være sikker på at ditt hjem er det rette hjemmet ber vi deg svare på følgende spørsmål.

– Er det andre dyr i husholdningen?
– Er det barn i husholdningen?
– Hvor bor du med tanke på trafikk?
– Kan en innekatt være et alternativ?
– Er allergier avklart?
– Har du tenkt over at pus kan bli 15-20 år gammel og trenger daglig tilsyn, også når du skal på ferie?
– Hvilken erfaring har du med katt fra før?

Vi setter med andre ord stor pris på en kort presentasjon av det du kan tilby pus, eller eventuelt andre dyr vi har inne. Da blir prosessen mye enklere for oss og våre fosterhjem.

Vi adopterer etter prinsippet om rett katt til rett hjem. Derfor kan det hende vi foreslår en annen katt en den du først tenkte deg, men det er ikke en dårligere katt, tvert imot.

Vi tar 1500,- kr for katter inntil 7 år og 1000,- kr for katter eldre enn 7 år. Dette dekker deler av våre kostnader for ormekur, kastrering, ID-merking og oppdatert vaksineprogram. Vi anbefaler selvfølgelig at vaksinering følges opp årlig, og at katten forsikres. Det kan fort bli svært dyrt å ha kjæledyr om uhellet skjer.

https://www.mattilsynet.no/dyr_og_dyrehold/kjaledyr_og_konkurransedyr/katt/

Send e-post »
Wholesale Jerseys Paypal NFL Jerseys 2014 Wholesale Jerseys Paypal Wholesale Jerseys Paypal Cheap Jerseys Paypal Wholesale Jerseys From China Wholesale Jerseys China NHL Jerseys Cheap MLB Jerseys Cheap MLB Jerseys China Michael Kors Factory Online NBA Jerseys Wholesale Official NFL Jerseys Online Hockey Jerseys